Algemene voorwaarden

Communicatie per e-mail en telefoon

Je zal alleen de informatie ontvangen die je aangevraagd hebt, op het medegedeelde adres. Als je desondanks e-mails, post, telefoon of ongewenste reclame ontvangt van ons bedrijf maar deze in de toekomst niet meer wenst te ontvangen dan kun je contact met ons opnemen via info@busybee.pro.

Telefonisch zullen wij enkel contact opnemen indien dit nodig is om jou te informeren over de bestellingen die je online bij ons geplaatst hebt.

 

Adresgegevens

Ons adres is:
BusyBee Bike Products
Bramentuin 81
4847 BT Teteringen

 

Privacy policy

Privacyverklaring BusyBee Bike Products

Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. BusyBee Bike Products acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.
Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

  • onze doeleinden duidelijk specificeren voordat wij persoonsgegevens verwerken, via deze privacyverklaring;
  • onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • u eerst expliciet toestemming vragen om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

BusyBee Bike Products is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel bij de webwinkel www.busybee.pro

Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.
Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met BusyBee Bike Products.

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer, factuuradres,naw-gegevens, geslacht en betalingsgegevens. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond. Bepaalde klantgegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht. Verstrekken aan derden

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:

  • Ons postbedrijf PostNL

Contactformulieren

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres en nickname. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

Nieuwsbrief

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden.

Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Om onze dienstverlening zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren meten wij resultaten van de e-mails die wij verzenden aan personen. Hierbij maken wij gebruik van een tracking pixel in de nieuwsbrieven. Wij willen hiermee relevant blijven voor onze klanten en voorkomen dat we onnodige e-mails verzenden. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Verstrekken aan derden

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

 

Statistieken en profilering
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel. Met deze statistieken verbeteren we onze webwinkel om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen uw persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over u te weten te komen. Uiteraard zullen wij uw privacy te allen tijde respecteren. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan ons melden. Hiervoor gebruiken wij uw NAW-gegevens, IP-adres en e-mailadres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie voor één jaar. 

Reclame

Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe product en/of diensten. Dit doen wij:

  • per post
  • per e-mail
  • via social media

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. In elke brief staat hoe dat moet. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken.

Advertenties

Onze webwinkel vertoont algemene advertenties. Hierbij houden we geenpersoonsgegevens bij, we komen dus ook niet te weten of u deze leuk vindt.
Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen.

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn(bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Statistieken
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel.

GoogleAnalytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen;

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en een login token
  • De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoert
  • Wij houden logs bij van alle opvragingen van persoonsgegevens

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
BusyBee Bike
Bramentuin 81
4847 BT Teteringen
info@busybee.pro

 

Cookies

Cookiebeleid van BusyBee Bike Products

Als BusyBee Bike Products zijnde gebruiken wij cookies en andere technieken zoals web beacons en SDK’s op onze website. Omdat wij jouw privacy op de eerste plaats hebben staan én toch de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek(en) aan onze webwinkel willen verbeteren, vinden wij het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij cookies gebruiken. En hoe we deze gegevens beheren. In de onderstaande tekst geven wij je zoveel mogelijk informatie over het gebruik van cookies en aanverwante technieken.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw gegevens?

BusyBee Bike Products, gevestigd aan de Bramentuin 81, 4847 BT Teteringen, is de verantwoordelijke voor de verwerking van gegevens zoals beschreven in dit cookiebeleid.

Cookies: wat zijn het precies?

Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestandjes die jouw computer of mobiele apparaat opslaat wanneer je onze webwinkel gebruikt. Dit is nodig om de website goed te laten werken, maar ook om jouw gerichte aanbiedingen te kunnen doen. Kortom cookies zijn essentieel om jou een zo prettig mogelijke website ervaring te kunnen bieden. Er zijn daarnaast nog andere vergelijkbare technieken waarmee dezelfde resultaten worden behaald.

Wat zijn de overige cookie-achtige technieken?

Web beacons, Local en Session Storage en SDK’s zijn standaard internettechnieken die er samen met cookies voor zorgen dat een systeem informatie kan verzamelen en vervolgens kan versturen. Cookies en overige technieken worden in alle webwinkels gebruikt. Door gebruik te maken van deze technieken kunnen wij veel voordelen bieden voor jou als klant. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat:

  • Het shoppen in de webwinkel van BusyBee Bike Products leuker en makkelijker voor je wordt;
  • Je bij jouw bezoek aan onze webwinkel niet steeds dezelfde informatie krijgt of moet invoeren;
  • We jou zo persoonlijk mogelijke aanbiedingen kunnen doen
  • We kunnen meten hoe jij onze webwinkel gebruikt, en kijken waar voor ons de verbeterpunten liggen
  • We kunnen herkennen welk apparaat je gebruikt als je bij ons op bezoek bent, om zo bijvoorbeeld de functionaliteit van de webwinkel op ieder apparaat te kunnen analyseren en te verbeteren.

Cookies van derden

Via onze webwinkel worden ook cookies van derden geplaatst. Op het gebruik van cookies door andere bedrijven is het privacy- en cookiebeleid van het desbetreffende bedrijf van toepassing. Welke cookies passen wij toe? In het kort:

Functionele cookies of noodzakelijke cookies

Functionele cookies zorgen ervoor dat onze webwinkel goed werkt. Denk bijvoorbeeld aan functionaliteiten zoals een artikel in je winkelwagentje leggen of je bestelling betalen. Zonder deze cookies kun je eigenlijk geen producten bestellen. Essentieel voor jou als klant dus!

Analytische cookies

Met analytische cookies verzamelen wij met hulp van derden, statistieken over hoe onze webwinkel gebruikt wordt. Door het websitegebruik te meten, kunnen we onze winkel blijven verbeteren in het voordeel van onze gebruikers. Zo wordt onze website steeds sneller, veiliger en beter aangepast op jou als klant.

Marketingcookies

Wij plaatsen marketingcookies op onze webwinkel. Ook derde partijen kunnen marketingcookies plaatsen op onze webwinkel. Dit doen we zodat we jou op basis van je online surf-, zoek- en koopgedrag zo relevant mogelijke aanbiedingen kunnen doen. Met deze marketingcookies houden we ook bij welke advertenties je hebt gezien. Dankzij deze marketingcookies kan je reminders per e-mail ontvangen.

Functionele of noodzakelijke cookies

Functionele of noodzakelijke cookies zorgen ervoor dat de webwinkel van BusyBee Bike Products goed functioneert. Zonder deze cookies, werkt onze webwinkel niet en kunnen we jou niet van dienst zijn in jouw zoektocht naar het perfecte product voor jou!
Denk hierbij aan:

  •     Het onthouden en bewaren van de artikelen die bij jou in de winkelwagen staan;
  •     Opgeslagen browserinstellingen zodat je onze webwinkel optimaal op het door jou gebruikte beeldscherm kunt bekijken;
  •     De mogelijkheid je inloggegevens op te slaan zodat je deze niet iedere keer opnieuw hoeft in te voeren;
  •     Een gelijkmatige belasting van de website zodat die goed bereikbaar is en optimaal blijft werken;
  •     Het opsporen van mogelijk misbruik of mogelijke problemen in onze webwinkel, door bijvoorbeeld opeenvolgende mislukte inlogpogingen te registreren.

Analytische cookies

Wij gebruiken, met behulp van derden, analytische cookies om het winkelgebruik te onderzoeken. Deze statistieken geven ons onder meer inzicht in hoe vaak we worden bezocht en waar we onze webwinkel kunnen verbeteren. Zo kunnen wij de ervaring met onze webwinkel voortdurend optimaliseren. Alles om te zorgen dat je een zo prettig mogelijke website ervaring hebt en met natuurlijk een voor jou gewenst resultaat: het juiste product, voor de juiste prijs. Hiervoor slaan we de volgende gegevens van je op:

  • Technische kenmerken, zoals de browser die je gebruikt (o.a. Chrome, Safari of Firefox), de resolutie van je computerscherm, je taalvoorkeur en welk apparaat je gebruikt;
  • Vanaf welke pagina je op onze website bent gekomen;
  • Wanneer en hoelang je verschillende pagina’s op de webwinkel bezoekt of gebruikt;
  • Of je gebruikmaakt van functionaliteiten van de webwinkel. Het plaatsen van een bestelling of het bekijken van eerdere aankopen;
  • Welke pagina’s je bezoekt in onze webwinkel.
  • Welke advertenties je hebt aangeklikt op onze website of in Google;

Deze cookies gebruiken wij bijvoorbeeld om:

  • Bij te houden wat het aantal bezoekers van onze webwinkel is;
  • Te bepalen in welke volgorde een bezoeker de verschillende pagina’s van onze webwinkel bezoekt.                
    – Hierdoor kunnen we zien hoe jij onze website bezoekt, om zo jouw reis door de website nog beter en persoonlijker te kunnen maken
  • Te meten hoelang een bezoek duurt;
    • Hierdoor kunnen we zien of we bijvoorbeeld wel het juiste blog hebben geschreven of de juiste aanbieding hebben gemaakt;

Marketingcookies

Onze website toont advertenties en promoties. Ook op websites van derden als Google en Google Shopping kun je deze advertenties tegenkomen. Om te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt zonder dat deze constant herhaalt worden, plaatsen partijen van derden cookies.

Voor de cookies die deze partijen voor marketingdoeleinden plaatsen, verwijzen wij je naar de verklaringen op de websites van deze partijen. Omdat de verklaringen regelmatig kunnen wijzigen, raden wij je aan deze privacy- en cookieverklaringen regelmatig te raadplegen. De volgende partijen plaatsen op onze webwinkel marketingcookies en/of overige technieken:

Browserinstellingen

Als je wilt vermijden dat wij cookies op jouw computer of smart Phone kunnen opslaan, kun je je browserinstellingen aanpassen. Je krijgt dan een waarschuwing voordat er cookies worden geplaatst. Je kunt de browser ook instellen dat deze alle cookies of alleen cookies van derde partijen weigert. Cookies die al geplaatst zijn, kun je ook gemakkelijk verwijderen in de browser.

Elke browser moet je apart instellen. Niet alleen elke browser maar ook op elk apparaat dat je gebruikt. Wel willen we duidelijk maken dat als je geen cookies wilt ontvangen, wij niet kunnen garanderen dat onze webwinkel goed werkt. Het kan zijn dat bijvoorbeeld de winkelwagen niet goed werkt of dat je bepaalde pagina’s zelfs helemaal niet meer kunt zien.

Ook zorgt het weigeren van alle cookies er niet voor dat je geen advertenties meer te zien krijgt. De advertenties zijn dan alleen niet meer aangepast aan jouw interesses en zullen dus vaker worden herhaald. Dit komt doordat het systeem niet meer kan zien welke advertentie je wel en welke je niet hebt gezien. Wil je toch graag de instellingen van je browser aanpassen? Klik dan op één van de onderstaande links om direct naar de handleiding van je browser te gaan of raadpleeg indien nodig de helpfunctie van je browser.

Cookies verwijderen in Chrome:

  • Klik op de 3 puntjes, rechtsboven. Klik op Geschiedenis > Geschiedenis > Browsegegevens wissen.
  • In het menu ‘Browsegegevens wissen’ heb je bovenin de optie om browsegegevens te wissen vanaf het eerste gebruik tot en met alleen het laatste uur. Daaronder kies je welke items je wilt wissen. Vink in elk geval ‘Cookies en andere site- en plug-ingegevens’ aan.
  • Druk op de knop ‘Browsegegevens wissen’.

Cookies verwijderen in Safari:

  • Open Safari en ga naar Safari > Voorkeuren > Privacy > Bewaarde cookies en gegevens verwijderen > Beheer websitegegevens > Verwijder alles.

Cookies verwijderen in Firefox:

  • Klik op de 3 streepjes rechtsboven, klik op Opties > Privacy > Individuele cookies verwijderen.
  • Klik op ‘Alle verwijderen’.

Cookies verwijderen in Microsoft Edge:

  • Klik op de 3 puntjes rechtsboven > Instellingen. Klik onder ‘Browsegegevens wissen’ de optie ‘Kies wat u wilt wissen’.
  • Selecteer de cookies (voorgeselecteerd) > Druk op de knop ‘Wissen’.

Cookies verwijderen in Internet Explorer:

  • Klik op het tandwiel rechtsboven > kies Internetopties > tab Algemeen. Klik onder ‘Browsegeschiedenis’ op ‘Verwijderen’.
  • Wil je niet alles verwijderen? Vink dan in ieder geval ‘Cookies en Websitegegevens’ aan en klik op ‘Verwijderen’.

Het privacybeleid van BusyBee Bike Products

Samen met het gebruik van sommige cookies worden ook persoonsgegevens verwerkt door onze webwinkel. In ons privacybeleid vind je meer informatie over hoe BusyBee Bike Products met jouw gegevens omgaat.

Beveiligde verbinding bij betalen

Als wij jouw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Als wij bepaalde kritieke informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld financiële informatie of gezondheidsinformatie, gebruiken wij een beveiligde server. Bij alle betalingen is de verbinding voorzien van een beveiliging welke door de ABNAMRO bank via Verisign wordt geleverd. Bij creditcard is dit de volgende beveiliging: SSL 3.0, RC4 met 128-bits codering (Hoog); RSA met 1024-bits overdracht. In een eerder stadium verzend je ook jouw adres- en bestelgegevens. Deze zijn ook door Verisign beveiligd in de hoogste graad: Camellia-256 256-bits. Veiligheid van jouw en onze gegevens vinden wij de hoogste prioriteit. Daarom hebben wij de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site. Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt en 100% beveiligd.

 

 

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden kan je nalezen op de site.

Minderjarigen Belgische klanten kunnen bij ons kopen mits zij toestemming hebben van hun wettelijk vertegenwoordiger of dat de minderjarige de leeftijd en bevoegdheid heeft om hier zelf over te mogen beslissen.

Nieuwsbrieven

Je kan je aanmelden voor onze nieuwsbrieven. Zo blijf je op de hoogte van onze acties. Daarnaast voorzien wij je van tips, nieuws en persoonlijk advies. Wij versturen zowel algemene als gepersonaliseerde nieuwsbrieven. De persoonlijke variant stellen wij samen op basis van jouw gegevens om de brief interessanter te maken. Onze mails worden verstuurd met het e-mailadres info@busybee.pro Je kunt dit mailadres daarom als een veilige afzender beschouwen. In onze nieuwsbrieven communiceren wij scherpe aanbiedingen die speciaal voor je zijn geselecteerd. Daarnaast voorzien wij jou van interessante tips en nieuwtjes uit de wielerwereld en is er een overzicht met links naar onze meest recente blogs. Dankzij onze grote affiniteit met sport hebben wij veel kennis in huis. In onze nieuwsbrief vertalen we dit naar een goed advies over het gebruik van de beste en nieuwste producten op de markt.

Uitschrijven? Wanneer je ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief, maar deze onverhoopt niet meer wenst te ontvangen dan kun je je uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief.

Reclame in de brievenbus? Wanneer je post (direct mailingen) van ons ontvangt en er zijn wijzigingen in je persoonsgegevens of je wilt deze inzien, log dan in met je account op onze website en daar treft je je informatie aan.
Wanneer je geen Direct Mailing meer van ons wenst te ontvangen, stuur dan een mail naar info@busybee.pro en wij maken dit voor je in orde. Uiteraard bevestigen wij dit aan je.

 

Jouw gegevens zijn veilig

Jouw privacy staat voorop bij het versturen van onze nieuwsbrieven. Daarom gaan wij vertrouwelijk met je gegevens om. Zodoende kan je je met een gerust gevoel aanmelden voor onze verschillende nieuwsbrieven en profiteren van onze acties zonder dat je je zorgen hoeft te maken over jouw privacy. Bij BusyBee Bike Products hanteren we een strikt anti-spambeleid voor de beste deliverability. Dit houdt in dat onze mails gegarandeerd virusvrij zijn en als zodanig door jouw mailprogramma worden herkend. Dankzij het gebruik van een SSL-certificaat worden je gegevens tijdens het bekijken van onze nieuwsbrieven in de webbrowser versleuteld en zijn deze te allen tijde beschermd. Indien je geen nieuwsbrieven meer wenst te ontvangen kan je je eenvoudig uitschrijven via de uitschrijfbutton die in al onze mails wordt getoond.

 

Persoonsgegevens aanpassen/verwijderen

Log dan in op je eigen account en pas het e.e.a. aan of neem contact met ons op via info@busybee.pro.

 

Nog geen producten in je winkelmand.